Scanbackup

Kom hurtigt i gang

Kom i gang på få minutter og prøv Scanbackup i 30 dage gratis

Installer Backupklienten

Download softwaren via vores Download side eller på linket her http://download.scanbackup.dk

Når softwaren er downloadet skal blot starte installationsprogrammet, som netop er downloadet og følge installationsguiden.

Tryk Næste

Gennemlæs og accepter aftalen

Vælg placering for softwaren. (vælg trygt den valgte placering)

Vælge hvem der skal kunne anvende softwaren (vælg trygt Enhver)

Tryk Installer og Backupklienten bliver installeret

Når installationen er fuldført tryk Afslut og Backupklienten stater op.

Opret en brugerkonto

Når din software er installeret og startet, kan du ændre sprog i topmenuen og derefter vælge Gratis Prøve

Opret nu et Login-navn, E-mail, adgangskode, som i skal anvende til backupsystemet og tryk OK

Vælg nu om i ønsker at oprette to-faktorgodkendelse (2FA) eller ønsker at springe dette over (Det anbefales at oprette to-faktorgodkendelse, for at holde hackere ude af jeres backupdata

Ønsker du ikke at konfigurer to-faktorgodkendelse så spring videre, ellers følg disse trin, ved at trykke ”Konfiguration nu”.
Tag din smartphone eller tablet og skan denne QR kode, hvorefter du skal installerer Ahsay Mobile App fra App Store eller Google Play.

Når Ahsay App er installeret kan du i denne App skanne QR koden igen og trykke på dit navn, hvor du skal validerer med dit telefonnummer, ved at indtaste dit telefonnummer og efterfølgende indtaste den sikkerhedskode der kommer som sms. Herefter er 2-faktorgodkendelsen oprettet og du kan trykke OK

Oprettelse af Backupjob

I hovedvinduet vælger man sprog om derefter Backup-Sæt

Tryk på + for at oprette en ny Backup

Udfyld navnet på dit backupjob og tryk Næste

Vælg de filer og mapper du ønsker at tage backup af. Ønsker du specifikke mapper eller filer skal man blot trykke på ”Jeg vil gerne vælge de filer, der skal laves backup af”

Ønsker man at vælge de filer eller mapper der skal laves backup af, vil der komme et overblik over alle filer og mapper op lokalmaskinen, hvorfra man kan krydse de filer/mapper man ønsker, skal med i backuppen.
Tryk OK og Næste

Opret Tidsplan, for hvornår man ønsker at backuppen skal kører. Hvis man ønsker det forslået kl. 20.00 kan man blot trykke Næste, alternativt skal man trykke på Kl.20.00 og tilrette til ønsket tidspunkt og trykke Næste

Nå skal der vælges Destination, hvor man blot trykker på det grå + efterfølgende trykkes OK. Der kan ikke ændres.

Tryk Næste ved dette billede

Her har man mulighed for at kunne tilgå sine filer uden at gendanne. Det anbefales IKKE at vælge OpenDirect, da det svækker sikkerheden af data i dette backupjob.

Ved kryptering af data, skal man tage et valg, om man ønsker Standard, hvor der autogereres en krypteringsnøgle. Det er brugerens ansvar at gemme denne krypteringsnøgle, for uden denne vil data ikke kunne tilgængelige. Vælger man at anvende Brugerens adgangskode, vil krypteringskoden være den samme kode, der blev oprettet til backupkontoen. BEMÆRK at ændres password til kontoen, vil krypteringsnøglen IKKE blive ændret, hvilke betyder at bortkommer den oprindelige kode, vil data ikke være tilgængelige.

Kontroller Krypteringskoden og gem den et sikkert sted, data ikke er tilgængelige uden denne krypteringskode! Vælg Bekræft for at godkende krypteringskoden.

Dit backupjob er nu oprettet og systemet vil automatisk tage backup på det angivne tidspunkt.

Sikker online backup til virksomheder

Fra små virksomheder til store koncerner, kan den kritiske opgave pc og server backup være et dyrt og udfordrende bestræbelse.

Scanbackup har gjort virksomhedens backup muligt for alle med dets overkommelige, sikker løsning, der er let at administrere og endnu nemmere at bruge.

Uanset om du er et lille advokatfirma, en IT-konsulent, eller en større koncern har Scanbackup en løsning til jeres online backup.

Vi sikre dine data

Scanbackup er en enkel og sikker måde, at sikkerhedskopiere alt vigtige data til skyen.

For at tilsikre scanbackup passer godt på alt data, har vi valgt at placerer backupdata, i et af verdens største datacenter.

Scanbackup anvender den nyeste teknologi indenfor online backup, hvilke betyder vi kan tilbyde, en sikker og tidsbesparende backup løsning. Alt backupdata er krypteret, så det sikrer, at ingen kan tilgå data, under overførelsen via internettet eller i datacenteret.

Prøv Scanbackup gratis i 30 dage